Armband Heren

Leer is een veelzijdig materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij de productie van heren armbanden. De traditionele leren armband werd gemaakt door stroken leer te snijden en deze vervolgens aan elkaar te naaien om een ​​band te vormen. In de loop van de tijd werden verschillende stijlen ontwikkeld, waaronder die met metalen gespen of pinnen, die de duurzaamheid en aantrekkelijkheid verhoogden. Tegenwoordig zijn er talloze soorten heren armbanden op de markt – van eenvoudige banden tot uitgebreide ontwerpen met ingewikkelde gegraveerde ornamenten – . Er zijn ook opties beschikbaar voor gepersonaliseerde gravure op bepaalde modellen.

Als een armband van leer is, gaat hij langer mee en ziet hij er na verloop van tijd steeds beter uit. Dit komt omdat leer een natuurlijk materiaal is. Hierdoor is ieder stukje leer authentiek van structuur en geen enkel stukje hetzelfde. Het is ook rubberachtig, zodat de armband wat meegeeft. Hierdoor draagt ​​hij comfortabeler en ziet hij er beter uit omdat leer door het dragen alleen maar mooier wordt. Het is immers een natuurproduct.

Een armband wordt met de hand of met een machine gegraveerd door middel van een ontwerp. Met een machine wordt de armband gegraveerd met een reeks kleine gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat het ontwerp alleen te zien is als de armband van binnenuit verlicht is. Dit gebeurt door middel van een licht dat door de gaatjes schijnt. Het licht weerkaatst dan op de armband en onthult de tekst of het ontwerp.

Leer is een ideaal materiaal voor heren armbanden omdat het comfortabel is om te dragen, het er goed en stoer uitziet en het langer meegaat dan andere materialen.

Producten

Toont alle 55 resultaten