Contactgegevens

Over Heren Armband

Herenarmband.nl is als eerste officieel begonnen in 2007 met specifiek lederen heren armbanden en uitgegroeid tot een ambachtelijke design webshop in mannen en heren armbanden. In ons atelier worden de sieraden op maat gemaakt. Om iedere armband een unieke look en feel te geven zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van jouw eigen armband. Middels het graveren en lederen bewerkingstechnieken worden je stoere mannenarmband geschenken altijd uniek. Onze collectie bestaat uit meer dan 800 armbanden op voorraad met de laatste trends en thema’s zoals kralen, fotoarmbanden en edelstalen.

Al ons ‘echt leer‘ komt uit Utah, USA en Matera, Italië. Hierdoor is het niet alleen van de hoogste kwaliteit maar ook robuust, duurzaam en verantwoord. Zoek je een armband met een andere leersoort, laat het ons weten. Wij laten je zien welke lederen banden er mogelijk zijn.

Contact & bedrijfsgegevens
Nederlandse klantenservice
Openingstijden

Direct contact? Gebruik onze chatbox rechtsonder op uw scherm.

Handelsnaam: Heren Armband & Mannen Armband
Vestigingsadres: Dekeshorst 4 (loods 4), 5988 NX Helden.
BTW-identificatienummer NL002260920B65

mannen armbanden maken van echt leren huiden
Product retourneren?

Meld altijd eerst je retour aan per email: retour@herenarmband.nl
Retouradres: Dekeshorst 4 (loods 4), 5988 NX Helden.

Op maat bestellingen worden binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Wilt u een bestelling retourneren dan is dat mogelijk binnen 30 dagen.

Veel gestelde vragen

Voor armbanden mannen of vrouwen is het opmeten van een polsbandje eenvoudig te doen. Wat heb ik nodig? Een meetlint of een strookpapier of een touwtje.

Plaats het meetlint net onder het polsbeentje. Zorg dat deze strak zit. Lees bij hoeveel centimeter het meetlint zichzelf kruist.

Deze maat kun je nu gebruiken als ‘normale’ polsmaat. Stel dat polsmaat 20 cm is en zullen wij de armband op 22cm lengte maken. Zodat de armband ‘normaal’ zit en niet te strak.

Let op: vul bij je bestelling dus je exacte polsmaat in, wij zullen voor jou de centimeters voor de gekozen pasvorm erbij doen. Voeg zelf geen extra centimeters toe aan je bestelling.

Maak gemakkelijk je eigen vingerafdruk met een potlood, plakband en papier. Zodra je tevreden bent kun je deze aan toe toesturen.

  1. Kleur een zwart vlak in met het potlood
  2. Wrijf je vinger goed door het donkere grafiet
  3. Plaats je plakband goed tegen je vinger
  4. Druk de plakband op het papier (verwijder het plakband weer!)
  5. Maak hier een foto van en upload deze tijdens de bestelling

 

Als de pakket bezorger aangeeft dat het is afgegeven is het in de meeste gevallen ‘afgegeven bij de buren’. Soms worden pakketten ook wel eens bij de achterdeur gelegd. Soms wil het helpen om direct naar de bezorgdienst te bellen. Deze verbinden u dikwijls gelijk door naar de postbezorger zelf of deze belt u zelf terug. Een eerste reactie kan zijn dat PostNL u gelijk naar de webwinkel terugstuurt. Maar vraag duidelijk of het mogelijk is om de bezorger te contacteren. Natuurlijk gaan wij op onderzoek voor u uit als het pakketje kwijt is geraakt.

Ja, alle producten welke worden verzonden vanuit ‘Heren Armband’ bevatten 21% BTW op de factuur. Bedrijven kunnen de BTW middels deze factuur terugvragen. Als deze bijvoorbeeld een relatiegeschenk of zakelijk cadeau is.

Met de nieuwe Europese regelgeving van 1 juli 2021 wordt het BTW tarief berekend naar het land van de consument. Bedrijven kunnen nog steeds tijdens het afrekenen het geldige BTW nummer invullen om de BTW te verleggen.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Recente artikelen

Meer over herenarmbanden