Eigen tekst en symbool Armband Vintage leer

44,95

Stel je eigen stoere armband samen. Bepaal je tekst onder en bovenop de armband. Geleverd met robuust Italiaans leer. Edelmetalen sluiting: 21mm. Leer breedte: 19mm. Leer dikte: 4mm.

Ontwerp je tekst armband

iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Het is leuk om een ​​man een armband cadeau te doen, maar nog veel leuker om een ​​gepersonaliseerde armband te geven! Kies gepersonaliseerde armbanden en verras je vriend, man, vader of opa op speciale manieren die ze niet verwachten! De armband kan gepersonaliseerd worden met een naam of tekst op het leer. Er is ook een optie om de sluiting van de armband te graveren.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.