Zwart leren Fotoarmband met eigen foto

47,50

Italiaans leer met robuuste karaktereigenschappen. Edelmetalen sluiting: 21mm. Leer breedte: 19mm. Leer dikte: 4mm.

Ontwerp je fotoarmband

  • Max. bestandsgrootte: 10 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf

iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

De armband met foto is een echte heren en mannen armband waarop een eigen afbeelding of foto is gegraveerd. Daarbij kun je boven en ander de foto ook een speciale datum zoals bijvoorbeeld een geboortedatum of trouwdatum laten graveren. Naast een bijzondere datum, kun je ook bij de foto één of meerdere namen laten graveren. Mocht je liever alleen initialen bij de foto willen laten graveren, is dat ook mogelijk! Wij kunnen je armband heel precies en nauwkeurig graveren door onze kundigheid en perfect afgestelde machines. Een unieke en stijlvolle eigen foto armband bestellen kost geen enkele moeite en wij doen de rest! 

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Artikelnummer NL--FOTO--20x4LR4--185x4CL24 Categorie