Gotenburg

38,95

Wie denkt aan Gotenburg denkt aan Zweedse schoonheid. Dat is precies wat deze armband uitstraalt met een combinatie van zwart en zilverkleur.

Deze armband bevat extra ondersteunende elementen die er samen met de magneten voor gaan zorgen dat je:
–  minder pijn ervaart en tevens beter slaapt
–  beschermt wordt tegen negatieve straling en een verbetering van de bloedsomloop.

Hierdoor voel je je prettiger, ontspannen en ervaar je minder stress.

Specificaties
  • Breedte:   6 mm
  • Lengte:  20.5 cm
  • Gezondheidselementen: 4- in -1
  • Materiaal: Roestvrijstaal
iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Magneet armbanden zijn uniek in de krachtige magnetische werking en hebben vele positieve effecten. Het kan zijn ter bescherming van straling, maar de magneten werken ook ontstekingsremmend en stimuleren de bloedsomloop. Omdat magneet armbanden ook een afslankende werking hebben, kunnen deze helpen bij het afvallen. De Multi Magnetische krachtvelden in onze magneten hebben in ieder geval een positieve invloed op ons lichaam en zorgen voor een gezonde balans.

ACTIE: Bij aankoop van een magneet armband ontvangt u nu een metalen armband versteller t.w.v. €7,95,- cadeau!

Overige informatie:  Ben je zwanger, draag je een pacemaker of een ander medisch apparaat, overleg dan altijd even met je arts of het dragen van magnetische armbanden geen problemen kan opleveren.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Artikelnummer MAGN22 Categorie