Great Red Dragon - Jasper

23,95

Van Rode Jaspis wordt gezegd dat het de emotionele focus en balans verhoogt. Van Rode Jaspis wordt gezegd dat het negatieve energie, zorgen, emotionele stress, angst en verwarring verwijdert. Rode Jaspis is geweldig voor angstige stemmingen, emotionele frustraties, helder denken, algemene stemming balancerende energieën en channeling. Van Rode Jaspis wordt gezegd dat het emotionele uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, emotionele bescherming, moed, evenwicht, kalmte en ontspanning verhoogt. Rode Jaspis kan ook gebruikt worden om het geheugen van dromen te verbeteren en ook om de seksuele vitaliteit te verhogen.

Ontwerp je kralen armband

iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Artikelnummer KR04 Categorieën ,