Kaartarmband Grijs leer met eigen woonplaats

54,95

Maak een kaart afdruk van je eigen woonplaats, stad of dorp op een armband! Bepaal je tekst boven en onder de armband. Italiaans leer met robuuste karaktereigenschappen. Edelmetalen sluiting: 21mm. Leer breedte: 19mm. Leer dikte: 4mm.

Ontwerp je kaart armband

iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Er is vast wel een plek waar uw hart sneller van gaat kloppen. Een plek vol mooie herinneringen waar u meestal alleen in uw dromen naar terugkeert. Ontwerp uw eigen landkaart armband van deze specifieke plek zodat u er dagelijks aan terug kunt denken. Maak uw eigen kaartarmband met onze gebruiksvriendelijke webshop waarmee u over de hele wereldkaart kunt aangeven welke plek voor u belangrijk is. Misschien een landkaart van het dorp waar u bent geboren, de stad waar u bent opgegroeid of de stad waar u bent getrouwd met de liefde van uw leven. Kies uit verschillende kleuren Italiaans leder om het thema te vinden dat het beste bij uw kaartarmband past.

Bestel iets unieks, van een dorp of stad waar jij van houdt! Of het nu een klein dorp is of een grote stad, zelfs buitenlandse steden kunnen wij voor jou vereeuwigen op een armband! Wil je vooraf zien hoe de kaart wordt uitgesneden? Stuur ons dan een e-mail en geef de plaatsnaam en postcode door, dan sturen wij jou vrijblijvend een digitaal ontwerp!

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Artikelnummer NL--KAART--20x4LR7--185x4CL24 Categorieën ,