Karlstad

29,95

De magneet armbanden van Heren armband hebben een geweldige eigenschap in vergelijking met gewone sieraden – ze bevatten magnetische krachtvelden. Miljoenen mensen willen de magnetische kracht permanent in hun nabijheid hebben en dragen de armbanden dagelijks. Ze zijn niet alleen overtuigd van het mooie design, maar zijn ook gefascineerd door de energie die in de magneten zit. Zelfs deze smallere versie Karlstad zit aan de binnenzijde vol met magneten.

Specificaties
  • Breedte:   7 mm
  • Lengte:  21.5 cm
  • Gezondheidselementen: 4- in -1
  • Materiaal: Roestvrijstaal
iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Magneet armbanden zijn uniek in de krachtige magnetische werking en hebben vele positieve effecten. Het kan zijn ter bescherming van straling, maar de magneten werken ook ontstekingsremmend en stimuleren de bloedsomloop. Omdat magneet armbanden ook een afslankende werking hebben, kunnen deze helpen bij het afvallen. De Multi Magnetische krachtvelden in onze magneten hebben in ieder geval een positieve invloed op ons lichaam en zorgen voor een gezonde balans.

ACTIE: Bij aankoop van een magneet armband ontvangt u nu een metalen armband versteller t.w.v. €7,95,- cadeau!

Overige informatie:  Ben je zwanger, draag je een pacemaker of een ander medisch apparaat, overleg dan altijd even met je arts of het dragen van magnetische armbanden geen problemen kan opleveren.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Artikelnummer MAGN20 Categorieën ,