Omschrijving

Poseidon

Hoe meet ik mijn polsmaat op?

Plaats het meetlint net onder het polsbeentje. Zorg dat deze strak zit. Lees bij hoeveel centimeter het meetlint zichzelf kruist.
Vul bij je bestelling je exacte polsmaat in. Wij zullen voor jou de benodigde centimeters voor de gekozen pasvorm berekenen. Voeg zelf geen extra centimeters toe aan je exacte polsmaat.

Hoe maak ik een vingerafdruk?

Kras met een potlood op een stukje papier. Wrijf met je vinger door de vlek en maak je vinger flink donker met het grafiet. Druk nu je vingerafdruk op een leeg stukje wit papier. Stuur ons een duidelijke close-up foto hiervan (liefst in het daglicht). Wij kunnen je fotoarmband nu graveren met je vingerafdruk.
Vingerafdruk instructies voor heren armband
1. Potloodvlak op papier   2. Grafietvinger op plakbank   3. Plakband op papier

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Chat openen