Poseidon - Sodaliet

28,00

Als je geobsedeerd bent door blauwe edelstenen, zeg dan hallo tegen sodaliet-edelstenen! Net als zijn naamgenoot is sodaliet een prachtig juweel boordevol natrium en schoonheid. Van decoratief houtsnijwerk en sculpturen tot sprankelende hangers en kettingen, sodalieten kunnen uw wereld verlichten.

Ontwerp je kralen armband

iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Als je geobsedeerd bent door blauwe edelstenen, zeg dan hallo tegen sodalietstenen! Net als zijn naamgenoot is sodaliet een prachtig juweel boordevol natrium en schoonheid. Van decoratief houtsnijwerk en sculpturen tot sprankelende hangers en kettingen, sodalieten kunnen uw wereld verlichten.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.
Artikelnummer KR58 Categorieën , Tags , ,