Titanium Duo-metaal

53,96

De naam zegt het al deze armband bestaat uit 2 krachtige metalen. Titanium en zwart metaal. Weer zo’n mooie combi uit onze collectie.  Niet alleen een mooie combi om te zien maar ook zeker wat betreft de gezondheidselementen. De magneten verwerkt in deze armband geven je meer balans en rust, verbeteren de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en verlicht pijn. Kortom een sieraad om niet op het nachtkastje te laten liggen maar zeker te dragen.

Specificaties
  • Breedte:   15 mm
  • Lengte:  22 cm
  • Gezondheidselementen: 4- in -1
  • Materiaal:  Titanium
iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Magneet armbanden zijn uniek in de krachtige magnetische werking en hebben vele positieve effecten. Het kan zijn ter bescherming van straling, maar de magneten werken ook ontstekingsremmend en stimuleren de bloedsomloop. Omdat magneet armbanden ook een afslankende werking hebben, kunnen deze helpen bij het afvallen. De Multi Magnetische krachtvelden in onze magneten hebben in ieder geval een positieve invloed op ons lichaam en zorgen voor een gezonde balans.

ACTIE: Bij aankoop van een magneet armband ontvangt u nu een metalen armband versteller t.w.v. €7,95,- cadeau!

Overige informatie:  Ben je zwanger, draag je een pacemaker of een ander medisch apparaat, overleg dan altijd even met je arts of het dragen van magnetische armbanden geen problemen kan opleveren.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.