Zeeblauw Keramisch

48,95

Van onze magneet armband gecombineerd met blauw keramiek vind je niet snel een tweede. Deze past net zo goed bij een spijkerbroek als bij een net pak. De schakelarmband is in het midden voorzien van zeeblauw keramiek. Voel de wind van de zee door je haren en vergeet de stress en denk aan de positieve dingen in het leven. Vreemd genoeg kan deze Magneet armband je daar bij helpen. Want deze heeft ook zeer positieve effecten bij aandoeningen van niet fysieke aard als angsten, migraine en onderdrukken de gevoelens van stress. 

Specificaties
  • Breedte:   12 mm
  • Lengte:  21.5 cm
  • Gezondheidselementen: 4- in -1
  • Materiaal:  Roestvrij staal / keramiek blauw
iDeal betaling mogelijk
achteraf betalen met Klarna

Omschrijving

Magneet armbanden zijn uniek in de krachtige magnetische werking en hebben vele positieve effecten. Het kan zijn ter bescherming van straling, maar de magneten werken ook ontstekingsremmend en stimuleren de bloedsomloop. Omdat magneet armbanden ook een afslankende werking hebben, kunnen deze helpen bij het afvallen. De Multi Magnetische krachtvelden in onze magneten hebben in ieder geval een positieve invloed op ons lichaam en zorgen voor een gezonde balans.

ACTIE: Bij aankoop van een magneet armband ontvangt u nu een metalen armband versteller t.w.v. €7,95,- cadeau!

Overige informatie:  Ben je zwanger, draag je een pacemaker of een ander medisch apparaat, overleg dan altijd even met je arts of het dragen van magnetische armbanden geen problemen kan opleveren.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Komt het product kapot aan, heeft het niet de juist kleur of klopt de omschrijving niet. Geen probleem wij regelen je retour met volledige 30 dagen geld terug garantie. Is er wel een probleem, dan lossen wij het voor je op. Niet voor niets hebben wij een zeer hoge (uitstekende) klanttevredenheidsscore.
Door het unieke karakter van de producten, wisselt het aanbod van de collectie voortdurend. Zolang dit product online staat is deze beschikbaar.